پاورپوینت های درسی برای پایه دهم یازدهم دوازدهم

در این وبلاگ پاورپوینت های درسی برای پایه های دهم یازدهم دوازدهم معرفی میشوند .

پاورپوینت های درسی برای پایه دهم یازدهم دوازدهم

در این وبلاگ پاورپوینت های درسی برای پایه های دهم یازدهم دوازدهم معرفی میشوند .

پاورپوینت فصل ششم زیست شناسی دوازدهم

پرنسی پیا یا همان ساده تر کردن شواهد اغلب برای تئوری گرانش او این است که کل نکته را از دست ندهید. تحقیقات پیش بینی شده در باره نظریه نیوتن به سؤالات عظیمی از جهان در باره دیرینگی پیش از آن پذیرش داده بود. پاورپوینت فصل ششم زیست شناسی دوازدهم جنبش ماه و گذرگاه دنباله دارها دو نمونه اولیه بود که هر دو استجابت به سؤالاتی از قبیل اینکه چگونه یک ممتد با دیگری متفاوت است و چه جزئیاتی باعث می شود جنبش ماه بسیار پیچیده تر از قمر مصنوعی های مشتری و زحل باشد. در دهه 1770 ، لاپلاس تئوری مناسب در مورد جزر و مد را توسعه دیتا بود ، و زیاد ما فوق پیشنهاداتی بود که نیوتن در آن با عنوان اثرات چرخش زمین و اجزای غیر شعاعی نیروهای گرانشی خورشید و ماه ارائه دیتا بود ، و به ما فوق آن چه پیشنهادی داشت. بر مؤلفه شعاعی که نیوتن از آن جداسازی کرده بود غالب شود در سال 1786 ، لاپلاس نوسان 900 ساله در حرکات مشتری و زحل را برآمده از ویژگیهای کاملاً ظریف مدارهای مربوطه دانست. با این کشف ، محاسبه حرکت سیارات از نظریه گرانش مبنایی برای قبل بینی موقعیت های سیاره شد ،پاورپوینت فصل ششم زیست شناسی دوازدهم  با این کار در درجه اول برای شناسایی قوای دیگری که هنوز در محاسبه باره پروا پیمان نگرفته اند ، خدمت می کنند. این پیشرفت ها در فهم ما از حرکت سیاره ای ، مایه شد که لاپلاس چهار جلد اصلی از Traité de mécanique céleste خویش را از سال 1799 لغایت 1805 تولید کند ، اثری که در یک محیط‌ جمع آوری تمام نتایج نظری و تجربی تحقیقات پیش بینی شده بر روی ریشه-بن-بیخ نیوتن است. از آن موعد به پس ، دانش نیوتنی از پیشه لاپلاس شروع شد ، نه نیوتن.موفقیت این تحقیقات در مکانیک آسمانی پیش بینی شده در پرینسیا بی سابقه بود. در تحقیقات تجربی از هرنوع ، قبلاً هیچ چیزی از گستره و دقت قابل مقایسه نبوده است. این به یک سؤال فلسفی جدید منجر شد: درمورد علم پریشیا چه چیزی توانست آن را عملی کند لغایت به آنچه سپریدن دیتا است برسد؟ فلاسفه همانند لاک و برکلی در حالی که نیوتن هنوز زنده بود ، آغاز به سؤال کردن این سؤال کردند ، اما با افزایش کامیابی در دهه های بعد از اجل وی ، قدرت بیشتری پیدا کرد. این سؤال جنبه عملی داشت ، زیرا کسانی که در مقوله های دیگری مانند کیمیا کار می کردند ، موفقیت قابل مقایسه ای را پیگیری می کردند ، و دیگران همانند هیوم و آدام اسمیت قصد داشتند برای علوم انسانی شغل کنند. البته این یک جنبه فلسفی بود که مقوله ای را برای پایین مجموعه دودمان فلسفه دانش فراهم می آورد ، از کانت آغاز می شد و در درازا قرن نوزدهم پیوستگی می یافت زیرا سایر پهنه های علوم فیزیکی نشانگرهای مثل کامیابی را اثر می داد. انقلاب انیشتین در ابتدا سده بیستم ، که در آن تئوری نیوتن پرتو دیتا شده است که تنها به عنوان یک مورد محدود از نظریه های اخص و عمومی نسبیت در نظر گرفته شده است ، پیچیدگی دیگری به این سؤال افزود ، الان برای همه موفقیت های دانش نیوتنی ، که هنوز هم در جای خویش باقی مانده است ، باید به عنوان نظریه ای پیش بینی شود که فقط در شرایط ناچیز تقریب فوقانی داشته باشد.

شخصیت شگفت انگیز پرنسیا مایه می شود که رغبت مداوم هستی داشته باشد الی وزن زیادی را بر هر آنچه نیوتن گفت ، وارد کند. پاورپوینت فصل ششم زیست شناسی دوازدهمبا این حال ، این زیاد آسان بود ، ولی هنوز هم بسیار راحت است. نیازی به نگاه بیشتر از کتاب 2 از اصولگرایانه نیست الی بدانیم که نیوتن هیچ ادعای دیگری نسبت به هماهنگی با طبیعت و واقعیت از کل شمار معاصرانش نداشت. دستنوشته های نیوتن پروا ویژه ای به جزئیات بیان دارد ، از این جهت می تاب به راستی نتیجه گرفت که اظهارات وی ، به گزیده تر در چاپ ، معمولاً با تأمل دقیق و انتقادی وثیقه بوده است. ولی این نتیجه گیری به طور اتوماتیک به هر جمله ای که تاکنون گفته است ، گسترش نمی یابد. ما دائماً باید از شکیبیدن اضافه وزن بیش از بی گمان ، یا در حال آماده ، در مساوی هر جمله ای که در درازا 60 سنه فعالیتش در انزوا نسبی باشد ، آگاه باشیم. و برای مقابله با رغبت به زیاده روی ، باید بیش از حد معمول هوشیار باشیم تا در متن ، موقعیتی و وانگهی تاریخی و متنی ، هر دو اظهارات نیوتن و بازتاب سده هجدهم به آنها را از دست ندهیم.

کتابشناسی - فهرست کتب

منابع اولیه

[P] Philosophiae Naturalis Principia Mathematica ("اصول ریاضی فلسفه طبیعی") ، لندن ، 1687؛ کمبریج ، 1713؛ لندن ، 1726. Philosophiae Naturalis Principia Mathematica از اسحاق نیوتن ، چاپ سوم با خواندن متغیر ، ویرایش. A. Koyré و I. B. Cohen ، 2 جلد ، کمبریج: انتشارات دانشگاه هاروارد و کمبریج: انتشارات دانشگاه کمبریج ، 1972. اصل: اصول ریاضی فرزانش طبیعی: برگردان جدید ، تر. I. B. Cohen و آن Whitman ، پیش از "راهنمای Newton'sPrincipia" توسط I. B. Cohen ، برکلی: University of California Press، 1999.

[O] اپتیک یا رساله ای از انعکاس ها ، انکسارها ، انعکاسها و رنگهای روشنایی ، لندن ، 1704 (انگلیسی) ، 1706 (لاتین) ، 1717/18 (انگلیسی). الان با همین عنوان موجود است ، ولی طبق نسخه چهارم پس از مرگ سنه 1730 ، نیویورک: انتشارات داور ، 1952.

[ا] تاریخشناسی باستان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد