گالیله : گالیله مؤلف ، ستاره شناس ، فیلسوف ، ریاضیدان ، مهندس و فیزیکدان استعداد بود. در زمان وی ، این مشاغل به همان اندازه که امروزه کاملاً از هم جدا نبودند. نشانه ها او به همین ترتیب چند وجهی است. پیام رسان ستاره ای وی از سال 1610 مشاهدات جدید نجومی در مورد اهمیت تاریخ بشریت ارائه عدل - و چه بسا اولین پرفروش علمی بود.پاورپوینت فصل سوم فیزیک یازدهم تجربی و ریاضی گفت و گو مربوط به دو سیستم بزرگ جهانی ، که در سال 1632 منتشر شد ، بدون شک شاهکار ادبی گالیله است. این تبادل نظر دربرگیرنده یک گفتگوی مبتکرانه درباره سیستم هلیوسنتریک کپرنیک و سیستم ژئوسنتریک بطلمیوس است که بدست کلیسا حمایت می شود. این تنها یک خرده دارد: اثبات اصلی گالیله مزیت سیستم هلیوسنتریک بر یک نظریه جزر و مد پایدار است که عامل اصلی شغل در اینجا ، نقش ماه را نادیده گرفته است.مورد علاقه شخصی من Discorsi 1638 است ، بحث در ارتباط با دو دانش جدید است. این اثر میراث علمی گالیله است و مهمترین همکاری وی در مقوله مکانیک را شامل می شود ، که در ضمن در قالب گفتگو ارائه می شود که به ما امکان می دهد نتیجه گیری های مهمی را در راه خود فرهنگ به دست آوریم. منشأ بصیرت گالیله چیست؟
گالیله در رابط سنت های مختلف ایستاده بود. این امر به وی این امکان را می داد تا عناصری از فرهنگ که قبلاً از یکدیگر متمایز بوده اند را پیوند داده و از این روش به بصیرت های جدیدی دست یابد. او در سلسله پزشکی تحصیل کرد و در جوانی به تفصیل به رسیدگی فرزانش ارسطویی طبیعت و سنت دانشمندان قرون وسطایی پرداخت. وی وانگهی با سنت رنسانس هنرمند-دانشمند-مهندس آشنا بود.
وی به کشف فناوری امروزین پرداخت و توانست مشابه سایر معاصران که پیشه اصلی آنها هنر یا معماری نظامی بود ترسیم و محاسبه کند.پاورپوینت فصل سوم فیزیک یازدهم تجربی و ریاضی وی از کار ریاضیدان و فیزیکدان باستان ، ارشمیدس ، که با کمک او در جوانی هدف خود را برای اصلاح فلسفه طبیعی ارسطویی منظور قرار عدل ، تحسین کرد. این حقیقت که این تلاشها برای اصلاحات سرانجام منجر به غلبه بر سیستم ارسطویی می شود ، در ماهیت چنین فرآیندهای تغییر است. رویکرد گالیله جدید چیست؟ آیا واقعاً ، همانطور که بیشتر ادعا می شود ، ترکیب طریق شناسی ریاضی و تست است؟
در واقع ، گالیله هیچ رویکرد جدیدی را ، در هر چهره به عنوان نقطه شروع دستاوردهای خویش ، گسترش نیافته است - در بهترین حالت نتیجه این نتیجه است. او روشهای ریاضی را آزمایش و بکار برد. اما این نه جدید بود و نه تعیین کننده. کار گالیله شباهتهای چشمگیری با دیگر معاصران دارد. توماس هاریوت ، که در ماه نیز تلسکوپ را کارگردانی کرده و قوانین گرانش را کشف کرده است ، یک گالیله انگلیسی محسوب می شود. این به وضوح نشان می دهد که آنچه در اینجا دخیل است ، اکتشافات انقلابی فردی نیست بلکه دگرگونی کل یک سیستم ادب است. نقطه شروع با مبنایی که گالیله و معاصرانش به اشتراک گذاشتند فراهم شد ، که از آنگونه موارد دیگر ، سنتهای کهن ارسطو و ارشمیدس را به خود جلب می کرد. آنها همچنین چالش برآمده از فن آوری امروزین ، جنگ افزار گرم و بالستیک ، کشتی سازی و معماری و ماشین آلات با کاربردهای گسترده را به اشتراک گذاشتند. تلاش برای فهم فن آوری جدید با استفاده از مفاهیم کهن به تدریج سیستم ارثی فرهنگ را دگرگون کرد. مفاهیم جدیدی در مرزها پدید آمدند که آخر الامر به مرکز سیستم جدید فرهنگ ، یعنی فیزیک کلاسیک منتقل شدند. این یک فرآیند کوپرنیکی بود ، که در آن بسیاری از ساختارهای فرهنگ ارثی دست نخورده باقی مانده بودند ، ولی مثل سیارات موجود در سیستم کوپرنیکی پسین تنظیم شده بودند. پاورپوینت فصل سوم فیزیک یازدهم تجربی و ریاضی "پرونده گالیله" ، که محاکمه وی توسط استیضاح در سال 1633 است ، به عنوان نقطه آغاز جدایی کلیسا و علم تلقی می شود. امروز این رابطه را چگونه می بینید؟
"پرونده گالیله" نتیجه فرایندهای پیچیده سیاسی پیرامون منازعه بین هژمونی کلیسا و قدرت سکولار بود. این روند پیچیده بود ، زیرا هیچ اجماعی در کلیسا یا قدرتهای سکولار هستی نداشت و آنها جبهه های همبسته تشکیل نمی دادند. پاورپوینت فصل سوم فیزیک یازدهم تجربی و ریاضی نباید فراموش کرد که کلیسا ستون مهمی از علم در آن موعد بود. از آلبرتوس مگنوس و توماس آکویناس ، متعلق به پس ، درس های مسیحی را با فرزانش ارسطویی متحد کرده بود و از این روش مبنای فکری را برای عالم بینی جامع برپایی می کرد که عمدتاً مبتنی بر دانش بود ، همانطور که در آن زمان فهمیده می شد.
در همان موعد ، در روز گالیله ، دستورات مسیحی همانند یهودیان نقش اساسی در انتشار آموزش علمی داشتند. اما ، با هستی پیچیدگی این روندهای تاریخی ، بین کوشش علمی برای دانش و علاقه مقامات کلیسا به مهار و اندک کردن دانش در حال انباشت تند - تضاد بنیادی وجود داشت - منازعه که در داوری به آخر الامر رسید.