پاورپوینت های درسی برای پایه دهم یازدهم دوازدهم

در این وبلاگ پاورپوینت های درسی برای پایه های دهم یازدهم دوازدهم معرفی میشوند .

پاورپوینت های درسی برای پایه دهم یازدهم دوازدهم

در این وبلاگ پاورپوینت های درسی برای پایه های دهم یازدهم دوازدهم معرفی میشوند .

پاور پوینت های زیست شناسی رشته تجربی

زیست شناسی ، که از آن به عنوان علوم زیستی نیز یاد می شود ، مطالعه موجودات زنده با استفاده از روش علمی است.

زیست شناسی ساختار ، عملکرد ، رشد ، منشأ ، تکامل و توزیع موجودات زنده را بررسی می کند.

این ارگانیسم ها ، کارکردهای آنها ، چگونگی به وجود آمدن گونه ها و تعاملاتی که آنها با یکدیگر و محیط طبیعی دارند ، طبقه بندی و توصیف می کند.

چهار اصل وحدت پایه و اساسپاور پوینت های زیست  شناسی رشته تجربی مدرن را تشکیل می دهند: نظریه سلولی ، تکامل ، ژنتیک و هموستاز. 

زیست شناسی به عنوان یک علم جداگانه در قرن نوزدهم توسعه یافت ، زیرا دانشمندان دریافتند که ارگانیسم ها ویژگی های اساسی دارند.

زیست شناسی اکنون یک موضوع استاندارد در مدارس و دانشگاه های سراسر جهان است و سالانه بیش از یک میلیون مقاله در مجلات گسترده ای از مجلات زیست شناسی و پزشکی چاپ می شود.

بیشتر علوم زیستی رشته های تخصصی هستند.

بطور سنتی ، آنها با توجه به نوع ارگانیسم مورد مطالعه گروه بندی می شوند: گیاه شناسی ، مطالعه گیاهان؛ جانورشناسی ، مطالعه حیوانات؛ و میکروبیولوژی ، مطالعه میکروارگانیسم ها.

زمینه های زیست شناسی بیشتر بر اساس مقیاس مطالعه پاور پوینت های زیست  شناسی رشته تجربی و روش های مورد استفاده در مطالعه آنها تقسیم می شوند: بیوشیمی شیمی اساسی زندگی را بررسی می کند. زیست شناسی مولکولی تعامل پیچیده سیستم های مولکول های بیولوژیکی را مطالعه می کند. زیست شناسی سلولی بلوک اصلی ساختمان در تمام طول زندگی ، سلول را بررسی می کند. فیزیولوژی عملکردهای فیزیکی و شیمیایی بافتها و سیستمهای اندام یک ارگانیسم را بررسی می کند. و بوم شناسی نحوه ارتباط جانداران مختلف را بررسی می کند.

رشته های کاربردی زیست شناسی مانند پزشکی و تحقیقات ژنتیکی شامل بسیاری از رشته های تخصصی است.

یک مفهوم اصلی سازمان در زیست شناسی این است که زندگی از طریق تکامل تغییر می کند و توسعه می یابد و کلیه شکل های زندگی شناخته شده دارای منشا مشترک هستند.

چارلز داروین با بیان نیروی محرکه خود ، انتخاب طبیعی ، تکامل را به عنوان یک تئوری پایدار مبدل کرد (آلفرد راسل والاس به عنوان همکار کننده این مفهوم شناخته می شود).

داروین این نظریه را تئوریزه کرد که گونه ها و نژادها از طریق فرآیندهای انتخاب طبیعی و همچنین با انتخاب مصنوعی یا پرورش انتخابی ایجاد می شوند.

رانش ژنتیکی به عنوان مکانیسم دیگری برای پیشرفت تکاملی در سنتز مدرن این تئوری مورد استقبال قرار گرفت.

شکل و عملکرد بیولوژیکی از ژنهایی ایجاد می شود که واحدهای اصلی ارث به نسل بعدی منتقل می شوند.

سازگاری فیزیولوژیکی با محیط ارگانیسم را نمی توان در ژنهای آن رمزگذاری کرد و نمی توان توسط فرزندان خود به ارث برد.

به طور قابل توجه ، ارگانیسم های بسیار متفاوتی ، از جمله باکتری ها ، گیاهان ، حیوانات و قارچ ها ، همه یک ماشین آلات اساسی مشابه را دارند که DNA را به پروتئین کپی و رونویسی می کند.

به عنوان مثال ، باکتریهایی که DNA انسانی درج کرده اند ، پروتئین انسانی مربوط را به درستی به دست می آورند

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد